Новини

Переможці «Спартакіади Поділля 2019» відпочивали на морі

Команда громадської організації «За конкретні справи» у Міжнародний День захисту дітей традиційно провела загальнообласний проект «Спартакіада Поділля». Переможці у дванадцятьох дисциплінах отримали можливість протягом шести днів відпочивати на березі Чорного моря.

Футболісти, баскетболісти, волейболісти, тенісисти, важкоатлети, боксери, танцюристи, легкоатлети, велосипедисти, перетягувачі канату, туристи та переможці «Ігор патріотів» відпочивали, купалися та засмагали у сонячному Коблево.

«Щороку ми намагаємося подбати про літній відпочинок наших спортсменів. Адже літо – це пора дитячого відпочинку, час, коли вони беруть максимум від дитинства. Тому, ми вважаємо своїм головним завданням зробити все можливе для того, щоб цей період часу для кожного став незабутнім», – говорить представник молодіжного напрямку громадської організації «За конкретні справи» Людмила Сидорова.

П’ять сонячних, сповнених емоціями днів біля моря – це мрія кожної дитини. Особливо приємними вони були через усвідомлення того, що це винагорода за їхні старання в улюбленій дисципліні.

«Ранки біля моря – це прекрасно: прозора водичка, спокійне море та чайки, а головне – тепло. Кожен з нас безмежно вдячний за кожну мить цього відпочинку. Адже тут і нові друзі, і захоплення, і активний відпочинок. Хотілося, щоб ці дні не закінчувалися», – ділиться емоціями Каріна Зикова з Чемерівців.

Не забували спортсмени і про тренування під час відпочинку. Адже за словами тренерів, в підготовці – секрет успіху.

«Наші діти займаються в сучасних умовах спортивного комплексу «Епіцентр» – тут є все: комфорт, матеріальна база, а головне – бажання бачити якомога більше дітей здоровими та спортивними. Але відпочинок, хоч і заслужений, не привід для того, аби забувати про тренування. Вони боксують у воді і на пляжі, вони не сидять на місці, а отже – вони дійсно люблять спорт. Окремо хочеться подякувати кожному представнику команди організації «За конкретні справи» за турботу про молоде покоління», – відзначив Денис Козарук, майстер спорту міжнародного класу, тренер з боксу СК «Епіцентр» м. Городок.

Не забудуть діти і похід до місцевого аквапарку. Тут під відкритим небом на них чекало безліч розваг: відкриті та закриті гірки, дитячі та екстремальні атракціони – одним словом усе, чого тільки душа забажає.

«Ми обійшли усі гірки, які тільки можна було, адже хотіли не втратити можливості насолодитися таким подарунком. У нас аквапарку немає, тому гаяти часу не хотілось», – розповідають волейболісти з Дунаєвець.

Загалом команда організації «За конкретні справи» стала вже надійним партнером для підростаючого покоління. Саме так оцінює їхню роботу директор Деражнянської ЗОШ І-ІІІ ст. Оксана Косевич:

«Команда громадської організації «За конкретні справи» поєднала у собі небайдужих до Хмельниччини, до України людей. Вони справді люблять життя і вчать цьому молодь. Вони дбають про їхнє майбутнє, створюють комфортні умови для навчання та занять спортом. І як приклад – винагорода за досягнення – поїздка на море. Неможливо намилуватися емоціями дітей, вони наче потрапили в казку. І кожен з них вдячний за цю казку саме команді організації «За конкретні справи».

Дні промайнули дуже швидко. Діти з радістю та одночасно смутком кидали монети, прощаючись з морем. Обіцяли докласти максимум зусиль, аби досягнути нових звершень та обов’язково повернутися до нього знову.

Автор: Ю. Кучер 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт