Новини

В Городку відзначили День медичного працівника

Напередодні свята Дня медичного працівника, 14 червня, в приміщенні Городоцького міського Будинку культури відбулися урочисті заходи.

Привітати медиків завітав народний депутат України, почесний житель міста Городок Олександр Володимирович Герега. За сприяння народного обранця, медики району отримали такі потрібні і стратегічно важливі для галузі охорони здоров’я Городоччини об’єкти, які були введені у дію.

Як відомо, 12 квітня 2019 р. в Городоцькій центральній районній лікарні було відкрито новий лікувальний корпус на 120 ліжко-місць, у якому встановлено нове сучасне медичне обладнання. Саме такий подарунок  працівникам лікарні та усій городоцькій громаді зробив народний депутат України Олександр Герега. За словами медиків, це відділення значно покращить медичне обслуговування жителів району.

Також у цей день за сумлінну і добросовісну працю на ниві охорони здоров’я та з нагоди професійного свята кращих медичних працівників було нагороджено Почесними грамотами та подяками Городоцької районної державної адміністрації, Городоцької районної ради та Городоцької міської ради. Медиків вітали головний лікар Городоцької ЦРЛ, депутат обласної ради Микола Дралюк, головний лікар «Городоцького РЦ ПМСД» Анатолій Андрійчук, працівники Городоцької громадської приймальні народного депутата України Гереги О.В. 

Приємним сюрпризом для працівників медичної галузі стала концертна програма за участю працівників Хмельницького ОНМЦКМ.

Автор: А. Савченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт