Новини

Актуальний інвестиційний проект для дітей та молоді

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Барна Степан Степанович, висловлюючи свою повагу, запросив народного депутата України Герегу Олександра Володимировича взяти участь у Міжнародному інвестиційному форумі «Тернопільщина Invest – 2019».

Як відомо, Олександр Володимирович Герега у 2013 році був обраний Президентом Федерації важкої атлетики України. За час його правління саме цей вид спорту отримав «друге дихання». В Україні, зокрема, на Хмельниччині, збудовані кращі важкоатлетичні спортивні зали, а найсильніші спортсмени-важкоатлети неодноразово ставали переможцями Олімпійських ігор, чемпіонатів Європи та світу. У червні 2017 р. народного депутата України Олександра Володимировича Герегу було обрано віце-президентом Федерації футболу України.

Олександр Герега переконаний, що розвиток спортивної інфраструктури України, турбота про здоров'я нації, майбутнє країни, її міжнародний імідж на світовій арені спорту – це завдання не лише для органів влади та суспільства, а й соціально відповідального бізнесу. Він приділяє особливу увагу зростанню кількості сучасних комплексів для професійних тренувань: будує спортивні центри європейського класу, реконструює спортмайданчики, підтримує талановитих дітей і молодь у підготовці до всеукраїнських та міжнародних змагань.

Так, 22 травня у Тернополі відбувся Благодійний марафон. Захід організували соціальні працівники школи Фонду «Реал Мадрид» – Ната Бенч та Вікторія Фаріон. Дівчата з активною громадською позицією вже п'ятий рік поспіль створюють таку подію. У марафоні взяли участь вихованці, а також Тарас Герега – віце-президент ГО «Епіцентр дітям», члени правління – Андрій Каріков, Костянтин Бережний і координатор Еміліо Касас. Тернопільчани привітали трьох учнів, які першими добігли до фінішної прямої. Громадська організація виступила як партнер заходу. Зібрані кошти з марафону будуть передані у дитячий реабілітаційний центр м. Тернополя для закупки необхідного обладнання.

В жовтні 2018 р. у Тернополі на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 відкрили першу в Україні соціально-спортивну школу. Це стало можливим завдяки співпраці Федерації футболу Тернопільської області, громадській організації «Епіцентр дітям», Фонду «Реал Мадрид Іспанія» та уповноваженому послу клубу «Реал» (Мадрид) Альваро Арбелоа.

Джерело: ГО «Епіцентр дітям»

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт