Новини

Переможці ХХХ Міжнародного фестивалю «Підводні фантазії-2019»

Творчий колектив Городоцької дитячої художньої школи Хмельницької області за підсумками ХХХ Міжнародного фестивалю дитячої творчості «Підводні фантазії-2019» отримав І місце і нагороджений грамотами, призами і медалями.

Фестиваль проводиться вже тридцятий рік поспіль у співпраці зі Світовим фестивалем зображення підводного світу (м. Марсель, Франція). Щорічно в ньому беруть участь 5-8 тисяч дітей з України, Білорусі, Казахстану, Азербайджану, Латвії, Угорщини, Естонії та інших країн.

Тема фестивалю: «Підводний світ, його краса і небезпека, його проблеми і особливості, життя його мешканців та вплив людини, і т. п. Сюжети можуть відображати, як реальні явища природи, так і фантазії дитини на цю тему».

Представники громадської організації «За конкретні справи» вручили педагогам школи подяки та подарунки. Працівник Городоцької громадської приймальні народного депутата України Олександра Володимировича Гереги Василь Накутній від імені парламентаря привітав усіх з перемогою та побажав подальших творчих успіхів!

Фото: А. Савченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт