Новини

Переможці Всеукраїнського конкурсу духових оркестрів

Переможці Всеукраїнського конкурсу духових оркестрів

Основне завдання сучасної школи – виховання всебічно розвиненої особистості. Цьому сприяє багато чинників. Одним з них є система позакласної роботи і саме головне – ентузіасти своєї справи.

Одним з таких є Віталій Ніколюк, викладач Чемеровецької дитячої музичної школи, гурток-студія духових інструментів якої працює, починаючи з 2001 р. на базі Вишнівчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Раєвського. Високий професіоналізм Віталія Андрійовича, вміння працювати з дітьми, батьками, громадськістю допомогли створити та дати путівку в життя не одному поколінню музикантів, які і навчаються, і працюють за даним напрямком по всій Україні. Духовий оркестр «Веселі нотки» Вишнівчицької школи є переможцем багатьох фестивалів та конкурсів, своєю милозвучністю чарує всіх.

Цьогоріч, 18 травня з метою пропаганди та залучення молоді до навчання у військових духових оркестрах країни, а також популяризації відповідних професій в Києві відбувся Всеукраїнський конкурс духових оркестрів «Армія - дітям». Дізнавшись про конкурс, «Веселі нотки» вирішили спробувати свої сили у столиці.

Хвилювання і маса організаційних моментів лише додавали адреналіну юним талантам і всім, хто був причетний до організації поїздки. І ось приготування закінчено, репертуар затверджено. Ми – учасники. Скільки хвилюючих хвилин пережито! Воно й не дивно, адже серед конкурентів вишнівчицьких дітей - духові оркестри військових училищ, ліцеїв, п’ять оркестрів з Києва та області, які є постійними учасниками Всеукраїнських заходів. Як з’ясувалося, серед усієї цієї когорти духових гігантів лише оркестри з сільських шкіл: Рівненської і Хмельницької областей.

  

Багато хвилювань, але головне – кінцевий результат! Журі було вражене не тільки майстерністю культурного виконання, але й дисципліною, грамотним підходом до розташування учасників в оркестрі.

Основні акорди відзвучали. В підсумку – ми кращі в Україні – наше ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі духових оркестрів. Дякуємо всім причетним до організації поїздки «Веселих ноток» людям. Ми вас не підвели!

  

Зокрема: народному депутату України Олександру Володимировичу Герезі та політичній команді «За конкретні справи», ТОВ «Оболонь-Агро», депутатам обласної ради Савчуку О.П., Скринчуку О.Л., Присяжному В.Б., заступнику голови Хмельницької ОДА Павлишиній С.А., начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Чемеровецької РДА Царук О.Л., голові районної профспілки працівників освіти Мельничуку В.М., директору Чемеровецького АТП Головатому М.Д., директору Вишнівчицької ЗОШ І-ІІІ ст. Л.І.Старушок, а також всім добродіям, які надали нам посильну допомогу.

Низький уклін вам! Чекайте нових перемог!

Автор: Алла ЛИХВА, методист МК Чемеровецької РДА

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт