Новини

Педагоги про умови виховання дітей у сім’ї і школі

16 травня на базі Городоцького ліцею №4 було проведено обласну школу модераторів для класних керівників, педагогів-організаторів, методистів освіти Городоцької ОТГ на тему: «Науково-методичне забезпечення розвитку інноваційного виховного середовища в закладах загальної середньої освіти». 

Педагоги зазначили, що виховна функція освітньої установи насамперед пов’язана із формуванням у школярів ціннісного відношення до світу, культури, навколишнього середовища, з усвідомленням себе в цьому світи і знаходження свого місця серед інших людей. Вона не може бути реалізована тільки в процесі навчання, а стосується також гри, трудової і творчої діяльності, сфер дозвілля, пов’язаних з розвитком індивідуальних інтересів.

На запрошення організаторів у роботі заходу взяв участь депутат Городоцької районної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Якубовський, який охарактеризував співпрацю громадської організації «За конкретні справи» із закладами освіти та передав присутнім вітання від народного депутата України Олександра Володимировича Гереги, побажав плідної та творчої роботи.

Фото: А. Савченко 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт