Новини

Візит членів організації «За конкретні справи» до Німеччини

Без участі молодих людей у суспільних процесах неможливо уявити розвиток України. Молоді люди не просто користуються результатами змін, але й беруть активну участь у їх здійсненні. Демонструючи відданість, ентузіазм і винахідливість, вони вносять свій внесок у процес розвитку, вирішуючи найбільш гострі проблеми, що постають перед суспільством. Включення молоді у процеси прийняття рішень є надзвичайно важливою умовою суспільного розвитку. 

Саме в реалізації спортивних, дитячих проектів, створення ОТГ на Хмельниччині бере активну участь молодь, яка прагне перебувати в авангарді громадського і політичного життя. У процесі виконання проектів громад люди відчувають можливість керувати власним життям, покращувати умови життя у своєму місті чи селі. Глибші зміни виявляються в тому, що з розвитком рідного населеного пункту у його мешканців з’являється надія на якісь перспективи, зокрема, що молодь залишатиметься й село буде розвиватись. Молодь дійсно налаштована оптимістично і готова працювати.

В ЄС існує багато прикладів реалізації проектів силами молодіжних громадських організацій. На жаль, в Україні така практика поширена недостатньо. Особливо в сільській місцевості молоді люди не бажають брати участь в їх реалізації, самоусуваючись від процесу, передаючи ініціативу старшим поколінням. Саме тому заохочення молоді до участі в діяльності політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», громадської організації є важливим аспектом не лише становлення молодої особистості, а й механізмом вирішення проблем громад. Це спонукає молодь бути активною і брати участь у громадських та політичних процесах і цією участю здійснювати персональний внесок в розвиток громади, суспільства, України.

14 травня перший робочий візит до Німеччини членів організації «За конкретні справи» відбувся до Ландтагу Північного Рейну-Вестфалії (Landtag Nordrhein-Westfalen), який є законодавчим органом влади (ландтагом) німецької землі Північний Рейн-Вестфалія, скликається в її столиці – м. Дюссельдорф. Візит очолила голова депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної ради Ткаченко Уляна Юріївна.

Молоді люди з Хмельниччини переймали досвід німецьких колег та ділитися своїми напрацюваннями з депутатами ландтагу. Зустріч була корисною та пізнавальною.

  

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт