Новини

9 травня – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У далеких 1939-1945 роках український народ своїм героїзмом, своєю жертовністю у боротьбі за визволення Європи зробив неоціненний внесок в Перемогу над нацизмом. І сьогодні Україна і українці є форпостом європейської цивілізації у боротьбі за свободу, демократію, за європейські цінності.
 
9 травня від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та команди "За конкретні справи" голова депутатської фракції "ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ" Хмельницької обласної ради Уляна Юріївна Ткаченко привітала дунаєвчан та ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги над нацизмом.
 

«День Перемоги – це свято, про яке без сліз важко згадувати, адже наші пращури поклали своє життя за сьогоднішнє чисте небо, наш мир, безцінну свободу! І у такий нелегкий час ми з Вами зобов’язані єднатися, а не ділитись і йти один проти одного, ми просто повинні зберегти те надбання, за яке боролись і помирали наші з Вами прадіди! Тож щиро бажаю Вам миру, злагоди, достатку, міцного здоров’я, чистого неба та усвідомлення своєї ролі у творенні сильної та успішної України! Слава Україні!», – побажала усім присутнім Уляна Ткаченко.

В цей день урочистий мітинг відбувся і в м. Городок на Хмельниччині біля Обеліска Слави. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять про загиблих у Другій світовій війні.

  

Депутат Городоцької районної ради від політичної партії «ЗА КОНРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Якубовський від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги привітав усіх присутніх з Днем пам’яті та примирення і з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

  

На завершення учасники мітингу, представники ПП «За конкретні справи» здійснили покладання квітів та вінків до пам’ятного знаку.

  

Перемогли тоді! Переможемо і сьогодні! Слава Україні!

Щороку День Перемоги для жителів Чемеровеччини, які були очевидцями цього дня у 1945 році, – хвилюючий і тремтливий. Їх радість розділили представники Чемеровецької громадської приймальні народного депутата України Гереги О.В., які передали краянам – учасникам бойових дій Другої світової війни продуктові набори та висловили від імені Олександра Володимировича слова вдячності і пошани за свій подвиг.

  

Фото: Л. Сидорової, А. Савченка

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт