Новини

Чемеровецька громада приймала гостей з Молдови

19 квітня працівники Чемеровецької центральної бібліотеки приймали гостей з Молдови, які разом з тим, є їх колегами – бібліотекарями з різних регіонів Республіки.

Молдовські колеги розвивають у себе Проект Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування (ПУЛЬС), спрямований на створення сприятливого середовища для впровадження децентралізаційної реформи, зміцнення місцевого самоврядування, поглиблення демократичних процесів розвитку територіальних громад та стабільності держави, який проходить під керуванням агентства США з міжнародного розвитку USAID.

З метою вивчення досвіду, визначення переваг від участі у Проекті, знайомства з інформаційними продуктами вони завітали на Хмельниччину та відвідали активних учасників ПУЛЬСу, в тому числі і Чемеровецьку громаду.

Після обговорення усіх професійних і профільних питань, ознайомлення з набутим досвідом нашої бібліотеки для гостей було організовано зустріч з Чемеровецьким селищним головою Олександром Собанем.

В ході спілкування з очільником громади гості мали змогу поспілкуватись про переваги децентралізаційних процесів в Україні та їх вплив на розвиток Чемеровецької селищної об’єднаної громади.

  

Джерело: https://chemerovecka-gromada.gov.ua

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт