Новини

Відкрито новий терапевтичний корпус у Городку

12 квітня у Городку відкрили новий лікувальний корпус центральної районної лікарні на 120 ліжок з новим медичним обладнанням.

Новенький корпус лікарні ще декілька років тому був мрією, яка не могла стати реальністю.

Як зазначив голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий, будівництво даного об’єкту було розпочато у 1990 році і, на жаль, протягом багатьох років він залишався довгобудом. І лише в 2015 році роботи було відновлено.

За сприяння народних депутатів України Олександра Гереги та Андрія Шиньковича на будівництво медичної установи було спрямовано 27 млн. грн. з державного бюджету. Ще понад 3 млн. грн.. виділено з району та 2 млн. 380 тис. грн. з обласної скарбниці. Долучився до зведення медзакладу і депутатський фонд Олександра Гереги, виділивши 18 млн. грн.

Олександр Герега зауважив, що мало хто вірив, що лікувальний корпус центральної районної лікарні добудують, але завдяки тісній співпраці органів виконавчої влади, керівництва районної лікарні та спонсорським інвестиціям – сьогодні маємо гарний результат.

  

Відкриття корпусу – свято не лише для медичного персоналу, а й для усіх мешканців району. Адже тепер умови тут кращі ніж в обласному центрі. Вже від сьогодні у сучасному корпусі Городоцької ЦРЛ пацієнти зможуть отримати такі потрібні кваліфіковані послуги.

  

Це далеко не перший медичний заклад, який запрацював на Хмельниччині з початку 2019 року. А відтак це говорить про розвиток та правильний напрямок роботи керівництва держави, відзначив голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий.

Автор сюжету: Ю. Кучер

Фото: А. Савченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт