Новини

Першочергова увага – соціальним об’єктам

Мешканці Хмельницької області вже добре знайомі з роботою команди громадської організації «За конкретні справи», засновником якої є народний депутат України Олександр Герега. За час існування організації тисячі мешканців Поділля переконалися у небайдужості команди до долі Хмельниччини. Зокрема, це стосується соціальних об’єктів.

Нещодавно Олександр Герега зустрівся з мешканцями Меджибізької та Летичівської ОТГ. Чимало проблемних питань почув від місцевих мешканців. Частину з них пообіцяв вирішити.

Найближчим часом за ініціативи нардепа буде утеплено фасад Летичівського будинку культури, а пошкоджений буревієм дах Голосківського БК буде відновлений. Також капітальний ремонт планується в одному із відділень Летичівської центральної районної лікарні.

Це далеко не вперше команда ГО «За конкретні справи» долучається до роботи щодо соціальних об’єктів Летичівщини. Раніше яскравих змін зазнали фасади дошкільних навчальних закладів, позашкільні установи. Чимало будівельних матеріалів було виділено на поточні ремонти не одного десятка інших установ.

Джерело: https://podillyanews.com/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт