Новини

Маленькі хокеїсти готуються до змагань і перемог

У лютому 2019 р. до народного депутата України Гереги О.В. звернулися батьки та тренер ДЮСШ з проханням функціонування та розвитку дитячої хокейної команди, яка з 2017 р. функціонує у ДЮСШ «Крижинка», налічує 41 дитину-спортсмена віком 6-9 років.

Тренерський склад, очолюваний Литвиненком Ігорем Петровичем, високо професіоналом, має організаційні здібності, вміло зацікавлює дітей та залучає до занять хокеєм. Сам Литвиненко І. П. – професійний хокеїст, який довгий час займався хокеєм у США. Після завершення кар’єри оволодів фахом тренера.

Плани команди – це створення потужного дитячого колективу, який би гідно представляв хокей, як в Україні, так і у міжнародних змаганнях. Але тренувальний процес передбачає багато витрат на необхідне спорядження та обладунки для маленьких хокеїстів, виїзди на змагання, у літні тренувальні табори. Тому недостатність фінансування команди, а також вирішення питання додаткових занять на льодових майданчиках змусили звернутися до Гереги Олександра Володимировича, народного депутата України, Президента важкої атлетики України, Віце-президента Федерації Футболу України, який багато часу приділяє розвитку спорту в Україні.

Олександр Володимирович звернувся до Київського міського голови Кличка В. В. з проханням розглянути проблеми дитячої хокейної команди, яка займається на базі ДЮСШ «Крижинка». Була отримана відповідь, а також подяка від батьківського колективу.

  

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт