Новини

Спорт – запорука здоров’я дітей України

Погляди на навколишній світ формуються з ранніх років. Заняття спортом в дитинстві сприяють тому, що і в майбутньому дитина буде любити рухатися, вести активний спосіб життя. А це означає, що і в дорослому житті буде активною і цілеспрямованою людиною і завжди буде йти до мети і домагатися її. Цьому і вчить спорт. Також дитина стане більш терплячою і стриманішою, навчиться себе контролювати, стане уважною і дисциплінованою, а ще у неї будуть виховуватися вольові якості, а це також дуже важливо.

27 березня 2019 р. на легендарному мадридському стадіоні «Сантьяго Бернабеу» підписано історичну угоду про співробітництво між громадською організацією «Епіцентр дітям» та Фондом «Реал Мадрид».

До вже працюючої у Тернополі безкоштовної школи для дітей з соціально незахищених родин тільки найближчим часом відкриються ще дві школи: на Хмельниччині та Київщині.

А значить сотні дітей з незаможних родин отримають шанс на інше життя!

«Разом з любов'ю до спорту діти придбають і деякі якості та навички, які знадобляться в житті. Командні види спорту дозволять навчитися їм взаємодіяти з іншими людьми. Окрім цього спорт подарує нових друзів і товаришів, займе час школярів і не дозволить їм байдикувати», –  підкреслив народний депутат України, віце-президент ФФУ України, президент Федерації важкої атлетики України Олександр Володимирович Герега.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт