Новини

Олександр Герега: істина народжується в розмові

Істина народжується в розмові – такої позиції дотримується народний депутат України Герега Олександр Володимирович. За час двох скликань люди звикли не лише до уваги свого обранця, яка виражається у спонсорській підтримці, роботи команди громадської організації «За конкретні справи», небайдужості до людського лиха. Традиційними стали і залучення коштів з державного бюджету, законотворча діяльність та роз’яснювальна робота щодо змін, які відбуваються в державі.

Чимало уваги Олександр Герега приділяє під час зустрічей з громадами децентралізації. Саме ця реформа дала змогу не шукати допомоги на стороні, а самостійно діяти.

Так, зустріч із Олександром Герегою відбулася у Будинку культури села Міцівці, яке приєдналося до Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади. Колись холодний Будинок культури завдяки підтримці Олександра Гереги отримав нову покрівлю, що дало змогу місцевій громаді створити новий спортивний зал для дітей та відремонтувати головну залу.

Аналогічна ситуація і у Городоцькому районі, де місцева школа села Лісоводи за декілька років перетворилася на комфортний освітній заклад з просторою актовою залою, новими сучасними вікнами, харчоблоком та спортивною залою.

«Це вже зовсім інша школа, ми зовсім інший даємо напрямок розвитку нашим дітям. Через декілька років неможливо буде відрізнити наших дітей від європейських однолітків», - зауважив Олександр Герега.

Загалом вислів «За конкретні справи» для мешканців Городоччини, Дунаєвеччини, Ярмолинеччини, Чемеровеччини – давно вже не просто слова, це бренд працьовитих та небайдужих людей, які своїм прикладом демонструють свою любов до Хмельниччини та України. Адже за плечима команди Олександра Гереги десятки відремонтованих шкіл та дитячих садочків, сотні відпрацьованих людських звернень, тисячі дитячих посмішок та здійснених мрій.

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт