Новини

Робота народного депутата на виборчому окрузі

З 21 березня 2019 р. народний депутат України Олександр Володимирович Герега провів зустрічі із жителями Віньковецького, Дунаєвецького, Городоцького районів Хмельницької області.

На Дунаєвеччині в Шатаві зустріч була проведена в актовому залі, куди приїхали жителі Блищанівки, Шатави, Чечельника, Макова, Слобідки Рахнівської, Михайлівки.

В Смотричі зустріч відбулася в Будинку культури, де жителі Балина, Смотрича, Криничан, Старої Гути, Рудки, Лисогірки задавали народному обранцю питання щодо забезпечення автотранспортом амбулаторії загальної практики і сімейної медицини, земельні питання, податків, інші. На всі питання Олександр Володимирович надав жителям розгорнуті відповіді.

Ввечері того ж дня в спортивному комплексі «Епіцентр» м. Городок також пройшла зустріч з парламентарем. Люди прийшли із своїми проблемами, бідами, поділитися з народним депутатом. Всі звернення були розглянуті.

Олександр Володимирович відповів на запитання про депутатську роботу в парламенті. Ключовою темою була децентралізація, складнощі в роботі, а також можливості для місцевих громад в плані соціально-економічного розвитку. Також депутат проінформував щодо вирішення питань, які часто цікавлять селян, це – земельні питання.

  

На всіх цих зустрічах люди підкреслювали, що Олександра Володимировича Герегу жителі Хмельниччини знають особисто, часто звертаються до нього письмово і завжди отримують відповіді.

 

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт