Новини

Плужне: футбольний турнір в «Епіцентрі»

17 лютого в селищі Плужне Ізяславського району на Хмельниччині в спортивному комплексі «Епіцентр» пройшов футбольний турнір серед юнацьких команд 189-го виборчого округу. «Турнір вдячності» – саме так назвали його організатори.

Сила волі, витримка, сміливість, наполегливість, прагнення до перемог, дисциплінованість – усі ці якості виховуються в процесі занять улюбленим видом спорту, допомагають у житті й навчанні для підростаючого покоління.

Усі учасники команд продемонстрували неабияку завзятість та загострення пристрастей під час гри. Красиві паси, подачі головою, вправні рухи з м'ячем повсякчас викликали бурхливі оплески у глядачів. Воротарі напружено слідкували, аби не пропустити гол, та й інші гравці команд демонстрували командний дух та злагодженість, відбиваючи м'яч супротивника від воріт.

Переможці та всі учасники змагань були відзначені медалями, кубками, грамотами та футбольними м’ячами!

Вболівальники і спортсмени щиро дякували Олександру Володимировичу і Галині Федорівні Герегам, Андрію Васильовичу Шиньковичу за такий прекрасний спортивний комплекс, за постійну підтримку спорту, за опіку над юними спортсменами і за все добро, яке вони роблять людям!

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Фото: Є. Лозинський  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт