Новини

Конкурс патріотичної пісні «В моєму серці квітне Україна»

Свято української пісні проходило в Чемеровецькому Центрі культури, дозвілля і мистецтв у п’ятницю, 8 лютого. Тут зібралися юні таланти з усіх куточків Чемеровеччини, щоб взяти участь в районному етапі конкурсу патріотичної пісні «В моєму серці квітне Україна». У кількох вікових категоріях було представлено 48 учасників.

Мелодійна українська пісня зачаровувала присутніх. Окремим солістам журі одразу пропонувало подавати заявки на участь у конкурсах всеукраїнського масштабу або ж відомих телевізійних творчих шоу. Таланти дітей вражали своєю потужністю.

До свята долучилася команда народного депутата України Олександра Володимировича Гереги, який постійно підтримує талановиту молодь нашого краю і України в цілому, сам ініціює проведення конкурсів та фестивалів, виступає спонсором цих заходів для обдарованих дітей. Відтак, пам’ятні сувеніри від Олександра Володимировича вручено переможцям конкурсу патріотичної пісні, які представлятимуть наш район на обласному етапі. Серед них – Сергій Чорний з Летави, Олександр Налітків з Кугаївців, вокальний дует села Юрківці, Даша Євчук з с. Біла, Даніела Джигун з Чемерівців. Удачі нашим юним виконавцям!

Співаючи, ми зазираємо у нашу історію, у минуле, намагаючись обережно побачити картини народження української нації. Коли звучить пісня, то серце наповнюється почуттям любові до рідного краю, до свого народу, до України.

Дякуємо учасникам конкурсу та бажаємо, щоб всі пам’ятали – лише від нас залежить доля нашої України! Тож бережімо нашу державу, бережімо одне одного!

Автор: Ілона ГОНТА

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт