Новини

Вирішення проблем за зверненнями громадян у 2018 році

У 2018 році до народного депутата України Гереги Олександра Володимировича безпосередньо, а також через громадські приймальні м. Городок, м. Дунаївці, смт Чемерівці і смт Ярмолинці Хмельницької області звернулося більше 2000 громадян України не тільки з виборчого округу і Хмельниччини, а і усієї України і навіть з-за кордону.

Письмових звернень – 813, усних – 1313, як колективних, так і від окремих громадян. За їх результатами – вилікувані діти і громадяни, 20 мільйонів спрямованих коштів з державного бюджету місцевим бюджетам виборчого округу №192 (Городоцький, Дунаєвецький, Чемеровецький і Ярмолинецький райони), ініційованих народним обранцем Герегою О.В. і втілених в соціально-економічний розвиток окремих територій округу, сотні мільйонів спрямованих коштів на конкретні справи, захищені права тисяч (без перебільшення) виборців.

Найважливішими у вирішенні залишаються звернення з медичної допомоги важкохворим, з рідкісними захворюваннями, з навчання у Новій українській школі, з капітального ремонту доріг та інших соціальних питань.

За кожним з цим звернень стоять долі конкретних людей, колективів, і кожне з них не залишається поза увагою, тому що до їх розгляду долучаються депутати обласної ради на чолі з головою депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ткаченко Уляною Юріївною, перший заступник голови Хмельницької обласної ради Андрійчук Неоніла Вячеславівна, працівники громадських приймалень – Сидорова Людмила Ігорівна, Ткаченко Олена Іванівна, Зварич Ірина Володимирівна, Якубовський Вадим Віталійович, Яковлєва Антоніна Єфремівна, Марчук Неля Карлівна, Голотова Лариса Володимирівна, Івшина Ніна Михайлівна, Івлєва Тетяна Миколаївна, Прищепа Володимир Володимирович, Бакуни Валентина Володимирівна і Юрій Іванович, Григор’єва Ольга Олександрівна, Нескромнюк Олеся Юріївна – всі вони близько до серця приймають долю кожного, хто звертається до народного депутата України.

Громадські приймальні, починаючи з 2012 року, сформували біля себе і колективи волонтерів, які також долучаються до вирішення конкретних проблем, до збору коштів на лікування, приготування продовольчої допомоги нашим воїнам та багато іншого. Серед них – Алла Ординська з Шепетівки, Олександр Коваль зі Старокостянтинова, Олександр Анатолійович Коцемір з Віньківців, Ольга Іванівна Чумакова з Хмельницького району, Лідія Миколаївна Савіцька з Полонного та Альона Олексіївна Хавхун з Летичева. Також долучались до опрацювання та по можливості вирішення заяв-звернень працівники приймалень інших районів: на Теофіпольщині – Володимир Віталійович Довжук, Білогірщина – Олександр Григорович Примак та інші. Небайдужими до вирішення нагальних проблем громадян були також і Віктор Якович Гарбарук зі Славути та Валентин Валерійович Соловйов з Ізяслава, Геннадій Леонідович Вагнер і Галина Лівшун з Нетішина, Ігор Валентинович Ярмоленко з Красилова та Віктор Миколайович Гринчук з Нової Ушиці.

Розпочався 2019 рік і кожного дня громадські приймальні в середньому отримують 7-10 звернень громадян. Робота з їх розгляду продовжується, не зупиняється ні на хвилину. І це говорить про те, що взаємозв’язок між народним обранцем і його виборцями є постійним, конкретним, спрямованим на допомогу людям.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт