Новини

Конкретні справи у Великопобіянській громаді

Відповідальність, працьовитість та ініціативність – це характерні риси людей, які на місцях представляють команду народного депутата України Олександра Володимировича Гереги «За конкретні справи».

Яскравим дієвим представником на Дунаєвеччині є міський голова Дунаєвецької міської ОТГ Веліна Владиславівна Заяць.

Традиційно на початку року вона разом з представниками місцевого самоврядування відвідує кожен населений пункт зі звітом за минулий рік та планами на наступний.

13 січня у с. Велика Побійна виборці не лише ознайомились з роботою депутатського корпусу, а й урочисто відкрили місцевий Будинок громади та відзначили Свято Маланки, яке своїм театралізованим дійством зігріло серця присутніх.

Найбільше багатство села – люди. Саме для людей, з ініціативи міської ради було реконструйовано приміщення сільської ради в Будинок громади, де затишно розташувалися: старостат, кабінет дільничного інспектора та спортивно-тренажерний зал з шаховим клубом. Саме такі події у  Дунаєвецькій громаді дарують надію на краще, заможніше життя українського села. Сьогоднішній знаменній події передувала праця всієї громади, людей та влади, яка намагається крок за кроком робити конкретні справи.

«Сьогодні, урочисто відкриваючи Будинок громади, ми говоримо слова вдячності усім, хто вклав у цю справу свої руки та серце, аби створити комфортні умови для жителів села», – зазначили присутні на святі. Урочисту церемонію перерізання стрічки провели: міський голова Заяць Веліна Владиславівна, заступник голови РДА Закурдаєв Юрій Олександрович, керівник громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги Ільєва Тетяна Миколаївна. Освячення Будинку громади здійснив отець Богдан.

Джерело: http://dunrada.gov.ua/

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт