Новини

Чемеровецький Будинок школярів: розвиваємо таланти наших дітей

Дитинство і юність – це вік, коли людина робить одне з найбільших своїх відкриттів – відкриває саму себе. У цих пошуках глибокий зміст: кожен може розкрити свої реальні, досі не знані можливості. Та в цьому дитині необхідно допомогти нам, дорослим. Поряд із дошкільними закладами і школами цю місію успішно виконує позашкілля, як одна із ланок системи безперервної освіти.

Чемеровецький Будинок школярів – це заклад, де діти отримують додаткову освіту відповідно до їх здібностей, нахилів, талантів, обдарувань, інтересів. Освітні послуги надають 16 високопрофесійних педагогів. Але без належної матеріальної бази інколи педагоги бувають безсилі.

Тому не секрет, що нормальна робота закладу, особливо його матеріально-технічне забезпечення, в сучасних умовах не можлива без спонсорської підтримки, участі в навчально-виховному процесі меценатів та небайдужих людей.

І сьогодні, ми щиро дякуємо за постійну турботу, підтримку, допомогу нашому закладу надійним друзям і безкорисливим помічникам: народному депутату України Олександру Володимировичу Герезі та громадській організації «За конкретні справи». Впродовж грудня 2018 року ми отримали відчутну благодійну допомогу в організації дозвілля дітей, поповненні матеріалів для роботи гуртків, створенні комфорту та затишку для наших вихованців.

Ваша підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості виховання учнівської молоді в реаліях сьогодення!

  

З повагою, працівники Будинку школярів

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт