Новини

Ходить по землі подільській Святий Миколай

В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, втілює у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро.

19 грудня представники Шепетівської міськрайонної організації «За конкретні справи» від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги привітали учнів 1-4 класів у школах та дітей в садочках міста Шепетівка та Шепетівського району з Днем Святого Миколая:

«Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок! Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей! Щиро бажаємо, щоб у найкращих починаннях і добрих справах кожен відчував любов та добро, а задуми і мрії обов’язково здійснювалися!Нехай добрий Святий принесе щастя у Ваші сім’ї й благополуччя рідній Україні!»

Також команда ПП «За конкретні справи» привітали зі святом дітей Дунаєвецького району.

Радість свята відчули і учні Новоставецької ЗОШ І-ІІІ ст., що на Теофіпольщині, адже солодкий Святий Миколай не оминув і їх, прийшовши з подарунками і найкращими побажаннями. А спорядили Святого Миколая з солодкими пакунками представники організації «За конкретні справи» від імені народного депутата України Олександра Гереги та Андрія Шиньковича. «За такий приємний, безкорисливий внесок від імені учнів, батьків і педагогів школи сердечно дякую добродійникам і бажаю їм міцного здоров'я, родинного тепла, Божої ласки. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!» – написала дирекція Новоставецької школи на адресу народних обранців.

ДНЗ №3 «Казка» м. Городок передала подяку народному депутату України Герезі О.В.

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт