Новини

Діти Хмельниччини вірять у Святого Миколая

Святий Миколай – це людина, яка творила добро на Землі, наш святий. Маленькі дітки вірять у Миколая, бо він дарує їм цукерочки, а вони йому – малюнки, різноманітні вироби, виготовлені власними руками.

Традиційно до Дня Святого Миколая усі діти Хмельниччини, до 4-го класу включно, отримують солодкі подарунки від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та Галини Федорівни Гереги.

19 грудня діточок Дунаєвеччини привітала лідер депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної ради Ткаченко Уляна Юріївна, яка вже багато років переймається питаннями, які пов’язані з дітьми-сиротами, дітьми з малозабезпечених сімей, молоддю, хворими дітками.

  

  

  

Вона піклується про хворих дітей і щодо їх навчання, поки вони перебувають у лікарні, адже, коли дитина потрапляє до лікарні, то може перебувати там 2-3 місяці і їй важко наздогнати навчальний процес. Уляна Юріївна відстоювала проект школи при лікарнях, зустрічалася з педагогами і нарешті цей проект буде втілюватися у життя.

Зовсім нещодавно 11 млн. 577 тис. грн. розподілили для придбання 24 квартир для 29 дітей-сиріт та 2 житлових приміщення для дитячих будинків сімейного типу. На 2019 рік із Держбюджету для Хмельниччини на придбання житла заплановано виділити 18 млн. грн.

День Святого Миколая приносить в наші домівки тепло, сімейний затишок, радість дітям, з добром і любов’ю ми завжди зустрічаємо його.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт