Новини

Форум жінок Хмельниччини «Я – жінка, я – можу!»

7 грудня в урочистому залі Хмельницького університету управління та права пройшов Форум жінок Хмельниччини «Я – жінка, я – можу!», участь в якому взяли голова Дунаєвецької міської ОТГ Заяць Веліна Владиславівна, голова депутатської фракції політичної партії "ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ" Хмельницької обласної ради Ткаченко Уляна Юріївна.

Основною метою Форуму є створення комунікативної платформи для жінок регіону з успішними представницями бізнесу, політики, культури, громадського сектору, дипломатичних установ, журналістики з України та країн ЄС; об’єднання знань та досвіду; налагодження подальшої співпраці для досягнення економічного зростання та підвищення конкурентоспроможності Хмельниччини та України загалом.

Форум проводився за сприяння голови Хмельницької ОДА, голови Хмельницької ради, Хмельницького міського голови та Хмельницької торгово-промислової палати. Організатором форуму виступила Аліна Скоморохова, співзасновниця Міжнародного об’єднання жінок-українок, генеральний директор ТОВ «Тін Імпекс», амбасадорка Міжнародної амбасади жінок-підприємниць в Україні, голова Благодійного фонду «Відродження Миньковецької держави».

Даний форум був організований задля об’єднання успішних жінок Хмельниччини та їх всебічного розвитку.

 

На заході обговорювали важливі теми сьогодення – жінки в політиці та бізнесі, гендерна рівність, що приховується за маскою успішної жінки та як при цьому залишитись люблячою жінкою та відповідальною матір'ю.

 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт