Новини

Аграрії формують економічний фундамент країни

З нагоди професійного свята працівників сільського господарства до Хмельницького обласного театру ім. М. Старицького приїхали представники чотирьох кластерів з п’яти областей, які об’єдналися під флагманом компанії «Епіцентр Агро».

Теплі слова вдячності за невтомну працю та гарні результати збору врожаю висловили засновники компанії Галина Федорівна та Олександр Володимирович Гереги. В свою чергу, хлібороби відзначили, що без налагодженого діалогу, розуміння, колосальних інвестицій та підтримки за досить короткий термін було б неможливим створити таку потужну компанію аграрного спрямування.

Під час урочистостей відзначили і кращих працівників, механізовані бригади та подарували незабутні враження усім присутнім святковим концертом, участь у якому взяли оркестр та Заслужений академічний Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України – професійний музичний колектив Міністерства оборони України, також своїми талантами потішили винуватців свята народні артисти України, серед яких українська співачка і композитор Тетяна Піскарьова.

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт