Новини

Безпека наших дітей – перш за все!

Цікавий, пізнавальний, а головне – необхідний для дітей захід відбувся у Новоушицькому НВК. В актовому залі з учнями зустрілися працівник Новоушицького відділення поліції Сергій Янкевич та представник пасажирських перевезень у районі, депутат Новоушицької районної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Наталія Володимирівна Фліс, яка була ініціатором зустрічі.

Мова велася про безпеку дорожнього руху. Гості неодноразово наголошували школярам про правила дорожнього руху, яких потрібно обов’язково дотримуватись. Адже саме їхні знання, уважність та відповідальність збережуть життя та здоров’я.

Наталя Володимирівна також наголосила, що під час поїздки необхідно купляти квитки і користуватися послугами ліцензованих перевізників.

Про небайдужість маленьких слухачів свідчив активний діалог та шквал дитячих запитань. Азарту додала вікторина із заохочувальними призами, яку провела Наталія Володимирівна.

А нещодавно народний депутат України Герега Олександр Володимирович направив депутатський запит щодо вирішення питання встановлення світлофорного об’єкту на ділянці дороги загального користування державного значення Н-03 Житомир – Чернівці у селі Шатава Дунаєвецького району поруч з Шатавським НВК «ЗОШ І-ІІ ст., колегіум». Службою автомобільних доріг у Хмельницькій області було повідомлено, що в рамках виконання робіт з поточного середнього ремонту ділянки автодороги державного значення Н-03 Житомир – Чернівці з км 266+337 по км 268+128 (по с. Шатава), які виконуються в поточному році на замовлення служби підрядною організацією «СТЛ+М», передбачається облаштування світлофорного об’єкту на перехресті біля НВК. Хмельницька ОДА звернулась до Управління патрульної поліції у Хмельницькій області щодо забезпечення належного рівня безпеки на зазначеній ділянці автомобільної дороги до встановлення світлофорного об’єкту.

Автори: Гребенюк В. В., Григор`єва О. О., Нескромнюк Л. Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт