Новини

Вільхівці: капітальний ремонт покрівлі завершено

Вільховецький Будинок культури перших своїх відвідувачів вітав у далекому 1971 році. Це одна з найбільших серед сільських БК будівель області, яка охоплює 1700 кв. м. Для села це справжній дім культури та дозвілля, бо в усі часи сюди спішили і молодь, і дорослі.

Про діяльність Вільховецького Будинку культури сьогодні можна прочитати на сторінці у соцмережах, а місцеві жителі все бачать самі. Наразі у приміщенні діє сільська бібліотека, успішно працюють гуртки, які відвідують школярі, проводяться усі тематичні заходи, зустрічі, концерти та дискотеки, бажаючі проводять тут дозвілля, граючи у теніс чи більярд.

І все було б добре, якби не одна проблема, яка з кожним днем ставала все більш масштабнішою – капітального ремонту потребував дах приміщення-гіганта. З цим питанням уже кілька років поспіль ми зверталися в усі інстанції, але сума для перекриття даху була непідйомною ні для кого. За словами спеціалістів через постійне протікання за якихось декілька місяців могла впасти стеля у фойє. А це додало б ще більшого фінансового клопоту.

Та ми не опускали рук, і цього разу адресували своє прохання про допомогу народному депутату України Олександру Володимировичу Герезі, який разом із командою однодумців зробив величезний вклад у розвиток культури у нашому рідному селі.

Відтак, спільними зусиллями Олександра Гереги, директора агрокомпанії «Агрохолдинг-2012» Василя Мороза, голови Хмельницької облдержадміністрації Вадима Лозового, заступника голови ОДА Світлани Павлишиної сьогодні ми тішимося позитивним результатом – наш Будинок культури зустріне новий рік з капітально відремонтованим дахом!

  

До роботи надана бригада ремонтників приступила два місяці тому. Майстри замінили, де було потрібно, дерев’яні конструкції, прикріпили металопрофіль, встановили водостічну систему. Усі будівельні матеріали для робіт надано командою Олександра Гереги. Кошторис проекту склав понад 1 мільйон гривень.

Ми щиро дякуємо Олександру Володимировичу Герезі та всій його команді за таку важливу для нас допомогу! Відремонтований дах – запорука того, що будівля стоятиме ще не одне десятиліття, а в її стінах лунатиме рідна пісня і слово. Дякуємо Вам за розуміння! І хай Ваші мрії також здійсняться!

Автор: Анжела СТЕЦЮК,

Вільховецький сільський голова

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт