Новини

Лідери учнівського самоврядування у столиці України

Напередодні осінніх канікул за підтримки народного депутата України Олександра Гереги та за ініціативи депутата Хмельницької обласної ради, керівника депутатської фракції «За конкретні справи» Уляни Ткаченко була організована поїздка до Києва для лідерів учнівського самоврядування та призерів олімпіад з Чемеровеччини, Ярмолинеччини, Городоччини та Дунаєвеччини.

«Разом з Віталієм Антонюком з Мар’янівки та Єлизаветою Мердюк з Івахнівців мала змогу відвідати столицю та отримати море позитивних емоцій та вражень.

Найприємнішим моментом нашої екскурсії було те, що ми відвідали Верховну Раду України. Нас охоплювали неймовірні відчуття, ми ще вчора бачили це місце по телевізору, а вже сьогодні перебуваємо тут. Велична архітектура будівлі, чудовий інтер’єр, відома всім картина «Державотворення» – усе це ми бачили на власні очі. На згадку залишилося й безліч фотознімків, зроблених у стінах головної будівлі нашої держави» - поділилася враженнями учасниця поїздки, учениця 10 класу Чемеровецького НВК№2 Юлія Домбровська.

Естетичне задоволення й лише позитивні емоції подарував концерт заслуженого артиста України Дмитра Андрійця. На концерті гарний настрій своїм виступом дарували ще й Ніна Матвієнко, Наталія Бучинська, Ніколо Петраш. Це неймовірне дійство відбувалося в Жовтневому палаці.

Дякуємо організаторам за таку чудову екскурсію та незабутні враження, які подарувала нам столиця!

Автор: Ю. Домбровська

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт