Новини

Партiйний проект "Громадський бюджет Хмельниччини"

Партія “За конкретні справи” прагне максимально наблизити бюджет Хмельницької області до потреб людей. Саме з такою метою стартував партійний проект “Громадський бюджет Хмельниччини”, в рамках якого тисячі мешканців області мають змогу вказати свої пропозиції до формування головного фінансового кошторису регіону. Для цього необхідно заповнити спеціальну анкету у представників партії або в громадських приймальнях. 
 
Як зазначає голова фракції партії “За конкретні справи” у Хмельницькій обласній раді Уляна Ткаченко, вперше в області буде застосовано відповідний механізм формування бюджету.
 
“Влада, політичні сили повинні враховувати позицію громад, налагоджувати відповідний діалог з мешканцями області, щоб розробити такий бюджет, який максимально враховує інтереси усього регіону. Саме тому наші активісти віч-на-віч спілкуються з тисячами подолян, запитуючи їх бачення розвитку краю. Це амбітний проект, успішність якого залежить від кожного з нас”, - зазначає Уляна Ткаченко. 
 
  
 
Після опрацювання спеціальних анкет партією “За конкретні справи” будуть розроблені пропозиції до проекту бюджету регіону. І докладені усі зусилля, щоб не лише сформувати проект новаторського бюджету, але й переконати депутатів з різних політичних сил в необхідності його затвердження на рівні Хмельницької обласної ради. Ми переконані у ефективній співпраці в рамках проекту з Хмельницькою облдержадміністрацією, яку очолює член фракції партії у облраді Вадим Лозовий.
 
Кожен бажаючий може надати свої пропозиції в рамках проекту “Громадський бюджет Хмельниччини” активістам партії, що опитують громадян по населеним пунктам області, в громадських приймальнях або за номером телефону: 098-750-96-54.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт