Новини

Комфортні умови для навчання за європейськими стандартами

Кажуть, що легше побудувати щось нове, ніж оновити старе. Тому, коли пробуджується від сну будівля, яка прожила багато років, не перестаєш дивуватися та радіти. Так сталося і з Городоцькою початковою школою. З кожним днем вона стає все кращою.

Коли входиш у приміщення школи, відчуваєш тепло. Тепло дитячих сердець та вчительської душі. Але не менш важливим є тепло у класах. Цим ми завдячуємо новому фасаду, оновлення і утеплення якого відбулося за рахунок спільного фінансування з державного, районного і місцевого бюджетів. Будівля школи наче світиться у будь-яку пору року.

Щирі та добрі слова подяки хочеться адресувати людині, завдяки якій наша школа отримала путівку у нове життя – це наш земляк, меценат від Бога, народний депутат України і просто людина доброї душі Олександр Володимирович Герега.

А все почалося з перекриття даху, вже цього року з’явився новий паркан, сучасне подвір’я, яке є нашою гордістю і радістю для дітей. Бруківка, з якої зроблене подвір’я, схожа на український рушничок, по якому бігає дітвора. Наразі у школі проводиться ремонт внутрішнього приміщення. Повністю замінено водопровідну систему, електричну мережу, систему опалення, замінено підлогу, вирівняно стіни. Немає слів, щоб передати, якими гарними, затишними стають класи. А нещодавно школярі отримали 25 нових сучасних комп’ютерів – радості не було меж. Олександр Володимирович подбав про комфортні умови для дітей, вчителів, всіх працівників школи.

  

Ми радіємо всьому новому, що є дуже важливо. Адже ми переступили поріг Нової української школи і крокуємо впевнено вперед. Ми не самі, з нами люди, які дбають про майбутнє наших дітей.

  

Важко передати ту щиру подяку за добрі справи, розуміння, підтримку. Майбутнє держави за людьми, у яких слово не розходиться з ділом. Хай Бог дарує Вам, Олександре Володимировичу, здоров’я та многії літа!

З повагою, педагогічний колектив Городоцької початкової школи

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт