Новини

В Києві відбувся III Міжнародний саміт мерів

9 жовтня 100 мерів зібралися у Києві на Міжнародному Саміті мерів. Від Дунаєвецької міської об`єднаної територіальної громади брав участь секретар міської ради Островський Микола Гелярдович.

Міжнародний Саміт мерів (IMS) заснований у 2016 р. як платформа для обміну досвідом між лідерами місцевого самоврядування та фахівцями місцевого розвитку світового рівня.

Щорічний Саміт об’єднує визначних мерів міст з усього світу і дає змогу обговорити сучасні тенденції у розвитку міст, інновації, презентувати найкращий міжнародний і місцевий досвід міського управління та поділитися історіями успіху українських міст у різних сферах.

Саміт організований Western NIS Enterprise Fund за підтримки Прем’єр-міністра України та мера Києва. Завдяки спеціальному формату Саміту учасники обмінюються натхненими історіями та створють міцні зв’язки з видатними лідерами міських перетворень з усього світу, знайомляться з візіонерами міського розвитку, мерами міст, експертами та агентами змін у громадянському суспільстві та бізнесі.

Саміт зосереджений на співпраці як інструменті трансформації міста задля потреб жителів. Цьогорічний Саміт присвячено трьом основним напрямкам співпраці: співпраця міста з громадянським суспільством та активними громадянами, співпраця міста з бізнесом та співпраця між містами-побратимами. Метою заходу є створення платформи з практичною цінністю обміну досвідом між містами, побудови партнерств та обговорення реальних рішень задля якісного життя в місті.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт