Новини

Майбутнє України починається з турботи про дітей

Від комфортного перебування дітей у медичних закладах залежить сам хід лікування і настрій хворих. Хмельницька міська дитяча лікарня звернулась з проханням посприяти в оновленні постільної білизни для найменших хмельничан, які перебувають на стаціонарному лікуванні. Використана вже були геть не придатною, а пацієнти потребують тепла та затишку. Тому не залишився осторонь цієї проблеми депутат Хмельницької міської ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Іван Петрович Франко.

Вже наступного дня для пацієнтів хірургічного відділення Іван Петрович передав 50 новеньких подушок та ковдр.

«Я, як лікар, добре знаю усі тонкощі лікувальної справи. Знаю про фінансування цих установ – його завжди не вистачає. І добре розумію важливість наявності таких дрібниць, які мають велике значення в процесі боротьби з хворобою. Я, як батько, розумію тих, хто приводить свою малечу на лікування – кожен хоче, щоб до дитини було належне ставлення, а умови перебування в лікарні не лякали. Тому й вирішив стати корисним для пацієнтів хірургічного відділення. Насправді мрія кожної людини – бачити своїх дітей здоровими. Але людей на лікарняних ліжках немало. Ми ж повинні не стояти осторонь покращення умов освіти, медицини, а створювати умови, щоб не страшно було прийти на лікування і пройти його повністю. Впевнений, що ці комплекти стануть у нагоді відділенню та неодмінно принесуть користь».

Вдячний за підтримку і персонал, адже не сподівались на таке оперативне реагування. Нова постільна білизна неодмінно підвищить комфорт перебування діток у палатах.

  

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт