Новини

Мрія дітей і батьків села Вишнівчик здійснилася!

Цього року всі першачки почали навчатися за програмою Нової української школи. Шкільна система навчання, яка десятками років розвивалася (чи то либонь не розвивалася) нарешті відходить у минуле. Навзамін презентується Нова українська школа – школа, куди буде приємно ходити дітям. Ба більше – знання, які вони отримають, вони ще й зможуть застосувати в майбутньому дорослому житті. Висловлювати свої думки та почуття щоранку – ці дії будуть супроводжувати малюків. А ще співпраця та порозуміння між учнями, батьками, педагогами, школою. Відтепер і вчителі працюватимуть за іншими підходами.

Зазубрювання нарешті відходить у забуття, натоміть виховання інноватора та громадянина виходить на перше місце. Для формування мислення, навичок, вмінь поглядів, для соціалізації у майбутньому дітям допоможе нова фліпчарт-дошка, яку представники Чемеровецької громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги передали до Вишнівчицької ЗОШ в Чемеровецькому районі на Хмельниччині.

Фліпчарт – це такий різновид презентаційної дошки, яка використовується для підкріплення слів якою-небудь їх візуалізацією у вигляді малюнків, діаграм або графіків.

Автори: О.О. Григор’єва, Л.Ю. Нескромнюк

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт