Новини

Ярмолинецькому лісовому господарству – 80 років!

В Україні День працівників лісу щорічно прийнято святкувати в золоту пору осені. Це професійне свято для всіх тих, хто нерозривно зв’язав своє життя з лісовим господарством. Цікавим є той факт, що наша країна займає 8 місце серед держав Європи по загальній площі, проте кожен другий гектар лісу нашої країни є штучно створеним.

На благо примноження і раціонального використання лісового багатства України працюють і в Ярмолинецькому лісовому господарстві, яке в цьому році відзначає 80-річчя. На честь свята чотирьом працівникам галузі лісового господарства подарували ключі від щойно збудованих відомчих квартир, сертифікат на земельну ділянку і гараж.

Святкування у райцентрі Дня працівника лісу та 80-річчя Ярмолинецького лісового господарства розпочали урочисто. Родини на час вручення ще не бачили свої заповітні квадратні метри, тому радість їх була безмежна.

Депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», директор ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» Іван Кирилюк під час урочистостей зазначив:

«Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу – наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок лісництва. У професійне свято працівників лісу ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто небайдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс. Зі святом!»

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт