Новини

Городоччина: конкретна справа в селі Лісоводи

Село Лісоводи Городоцького району розташоване між річками Смотрич і Жванчик, за 60 км на південний захід від обласного центру – м. Хмельницького. На південно-східній околиці села бере початок річка Біла Криниця. З давніх часів у селі зберігся Троянів Вал.

Село повністю газифіковане; 254 двори мають водопровідну, а 242 двори - каналізаційну мережі. В ньому є загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, яка розташована у 3-поверховій будівлі. Тут функціонують: спортивний комплекс, будинок дитячої творчості, лікарня, дитячий садок, клуб, бібліотека, аграрно-технічний ліцей, будинок-інтернат для людей похилого віку, музична школа.

В цьому мальовничому куточку Городоччини живуть дружні, працьовиті і творчі люди, які своїми діями, життєвою позицією доводять любов до рідного краю, до своїх дітей. Саме тому в ці теплі вересневі дні мешканці чотирьох вулиць зібралися зробити конкретну справу для діточок села. За сприяння народного депутата України Гереги Олександра Володимировича оперативно завезли будматеріали.

Діти – це майбутнє кожного села та міста, тому жителі вирішили зробити ігровий майданчик. Голова Лісоводської сільської ради Дзера Ігор Михайлович одним з перших долучився до цієї справи, а організувала мешканців вчитель Лісоводської школи Басюк Ніна Григорівна.

У селі розгорнулася перший етап роботи з облаштування майданчика – була встановлена огорожа. Для малечі – це був неабиякий сюрприз, але саме головне, що і дорослі, і маленькі – всі об’єдналися для того, щоб зробити цю конкретну справу.

    

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт