Новини

Андрія Шутяка призначено на посаду голови Ярмолинецької РДА

11 вересня голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий приїхав до смт Ярмолинці, щоб представити голову Ярмолинецької РДА Андрія Шутяка, який приступив до виконання обов’язків згідно з розпорядженням Президента України Петра Порошенка від 05 вересня 2018 року № 138/2018-рп «Про призначення А. Шутяка головою Ярмолинецької районної державної адміністрації Хмельницької області».

Андрій Шутяк – депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», учасник бойових дій на сході України.

Голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий зазначив, що пріоритетним у роботі голови райдержадміністрації мають стати децентралізація влади, створення нових робочих місць, збільшення доходів до бюджету, реформи освіти та медицини, які повинні покращити життя людей та повернути довіру до влади. Вадим Миколайович висловив переконання, що професійний та життєвий досвід Андрія Васильовича дозволить йому працювати успішно й ефективно та досягти гарних результатів, а також дасть максимально позитивний результат для подальшого розвитку району.

На урочистому представленні були присутні: перший заступник голови Хмельницької обласної ради Неоніла Андрійчук, голова фракції політично партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної раді Уляна Ткаченко, депутати Хмельницької облради Іван Кирилюк та Володимир Поворозник, також за участю депутатського корпусу районної, сільських та селищної рад, сільських голів, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, управлінь, відділів, установ, організацій та підприємств Ярмолинецького району, ОТГ, керівників районних громадських організацій, політичних партій та представників засобів масової інформації.

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт