Новини

На Хмельниччині створено три госпітальні округи

11 вересня в актовому залі Городоцької ЦРЛ своє чергове засідання провела госпітальна рада Хмельницького госпітального округу (ГР ХГО).

У Хмельницькій області створено 3 госпітальні округи: Північний (з центром у Шепетівці), Центральний (з центром у Хмельницькому) та Південний (з центром у Кам’янці-Подільському).

У виїзному засіданні ради Хмельницького госпітального округу взяли участь: керівники району - заступники голови Городоцької районної державної адміністрації Сергій Зборовський та Віктор Бабин, заступник голови Городоцької районної ради Руслан Райтаровський, Городоцький міський голова Василь Підлісний, керівники Городоцької ЦРЛ та Городоцького ЦПМСД.
 
Такі виїзні засідання госпітальної ради вже стали звичними, бо відбуваються повсякчас на базі центральних районних лікарень з метою проведення аналізу та надання об'єктивної оцінки членами госпітальної ради готовності медичних закладів до роботи у складі госпітального округу.
 
Щоб якнайкраще інформувати членів госпітальної ради про діяльність Городоцької ЦРЛ, заступник головного лікаря Городоцької центральної районної лікарні Богдан Палійчук розлого інформував членів госпітальної ради про матеріально-технічну базу, про кадровий та лікувально-профілактичний потенціал Городоцької ЦРЛ, про напрацювання та перспективи розвитку медицини району вторинного рівня, а також відповів на всі питання голови і членів госпітальної ради. Про тісну й плідну співпрацю керівництва лікувальних закладів Городоччини з районною владою, про пріоритети у роботі районної влади щодо забезпечення належного функціонування закладів медицини, а також про фінансування потреб медичної галузі для забезпечення її якісної роботи розповів перший заступник голови Городоцької РДА Сергій Зборовський.
 
Доповнили керівників району та Городоцької ЦРЛ щодо потреб та шляхів розвитку медицини Городоцький міський голова Василь Підлісний, головний лікар Городоцького ЦПМСД Анатолій Андрійчук, голова Городоцького районного осередку політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Якубовський, який від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги проінформував про роботу народного обранця на початку 9-ї сесії 8 скликання Верховної Ради України, акцентував увагу присутніх на вирішенні проблемних питань в медичній галузі.
 

Потім члени госпітального округу спільно з керівниками Городоцького району та Городоцької ОТГ, Городоцьких ЦРЛ та ЦПМСД пройшлися відділеннями Городоцької центральної районної лікарні, а також коридорами та палатами нового лікувального корпусу ЦРЛ.

Автор: О. Максимова, фото: А. Савченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт