Новини

Визначені призери фестивалю естрадної пісні ім. М. Мозгового

На головній площі Хмельниччині 24 серпня підготували чимало розваг та заходів, присвячених 27-й річниці Незалежності України. Разом з цим, саме цього дня, тут відбувався фінал Фестивалю естрадної пісні імені Миколи Мозгового «Грай, музико моя».

Талановиті діти Хмельниччини тішили своїми вокальними здібностями глядачів, дарували їм свої посмішки та вітали усіх з Днем Незалежності України. Подібний захід, приурочений пам’яті талановитого українця, подолянина, на Хмельниччині проходив вперше, однак зібрав чимало бажаючих юних виконавців. Долучилась до організації заходу і команда громадської організації «За конкретні справи».

«Ні для кого не секрет, що наш лідер – народний депутат України Олександр Володимирович Герега – завжди з радістю підтримує талановиту молодь Хмельниччини. Команда «За конкретні справи» щоразу приєднується до дійства, яке об’єднує молодь, примножує таланти та тішить своєю творчістю людей. І тому нами був підтриманий Перший Хмельницький обласний фестиваль естрадної пісні імені Миколи Мозгового, а саме: забезпечили призовий фонд для фіналістів, переможців та переможця номінації «Гран-прі». В першу чергу, відзначаємо високий рівень професійності дітей, які у кожен твір вкладали свою душу, і наголошуємо, що такі заходи дуже потрібні, бо несуть в собі любов до рідної землі, визначних українців, нашої історії», – підкреслила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Діти не стримували емоцій від отриманих подарунків, тішилися словами вдячності за їхній талант та оплески глядачів.

Відтак, номінацію «Гран-прі» та подарунковий сертифікат на суму 15 000 гривень отримав Микола Левін, перше місце у конкурсі та подарунковий сертифікат на суму 7 000 гривень отримала Вероніка Решетиліна, друга премія фестивалю дісталась Арману Аракеляну, а також сертифікат на суму 5 000 гривень, Кароліна Грель стала власницею третьої премії фестивалю та сертифікату на суму 3 000 гривень. Окрім цього 5 дипломантів отримали в подарунок сертифікати вартістю 2 000 гривень.

Автор: Юлія Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт