Новини

На Хмельниччині відзначили кращі хорові колективи

Фестиваль хорових колективів «Тобі, Україно, пісенний наш скарб», присвячений Дню Прапора та Дню Незалежності України, зібрав у обласній філармонії представників всіх районів області. Оплески просто не вщухали від захвату, глядачі підспівували знайомих пісень та прославляли всі разом з виконавцями Україну.

Долучилися до заходу і представники громадської організації «За конкретні справи», відзначивши цінними подарунками десять колективів, які брали участь у дійстві.

«Україна славиться своїми піснями та традиціями у всьому світі. Особливе місце у багатстві талантів має і хорове мистецтво. Адже від такого досконалого виконання – емоції переповнюють. Приємно, що і на Хмельниччині є стільки колективів, які не лише отримують задоволення від співу, а й навчають цього інших, популяризують цей вид мистецтва, примножують українські звичаї. Талановита нація – талановита у всьому. І сьогоднішній захід прекрасний тому доказ. Тому наша організація «За конкретні справи, її засновник, народний депутат України Олександр Володимирович Герега – завжди будемо підтримувати тих, хто щоденно прославляє нашу державу, працює на її землях, тих, хто підтримує її традиції», – відзначив депутат Хмельницької обласної ради Володимир Поворозник.

Варто відзначити, що цей фестиваль на Хмельниччині вже став традиційним, адже проходить дев’ятий рік поспіль. Загалом у 2018 році на сцені обласної філармонії своєю творчістю потішили 24 колективи з усіх куточків Хмельниччини.

Автор: Юлія Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт