Новини

Слово депутата не розходиться з ділом

Саме так працює депутат Хмельницької міської ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Анатолій Собко на своєму окрузі №32 мікрорайону Дубове м. Хмельницький.

Вирішення проблемних питань, з якими звертаються мешканці, це пріоритет у роботі нашого депутата. На неодноразові депутатські запити проведено ремонт дорожнього покриття по вул. Гречко, Гастелло, замість аварійних встановлені нові козирки та сходи в під'їздах буд. №12/1 по вул. Гастелло. Зараз ведуться роботи з облаштування довгоочікуваного пішохідного тротуару від вул. Болбочана до вул. Куприна. Приємно, що міська рада та Анатолій Іванович з розумінням і відповідальністю ставляться до вирішення нагальних питань мешканців.

В мікрорайоні Дубово на двох обладнаних спортивних майданчиках встановлені сучасні тренажери, де всі бажаючі мають можливість займатися спортом і зміцнювати своє здоров'я.

Також при активній підтримці помічників депутатів, активістів та небайдужих мешканців на вул. Гастелло біля будинку №10/3 зроблено стоянку для автомобілів, пофарбовані та реконструйовані дитячі майданчики. Встановлено 15 нових зручних лавок для відпочинку.

Депутат Анатолій Собко не залишає без уваги жодного письмового чи усного звернення. Він завжди каже: «Чим зможу – обов'язково допоможу». Ветерани вдячні нашому депутату за матеріальну та моральну підтримку лежачих хворих, малозахищених громадян.

Напередодні свята Дня незалежності України дякуємо нашому депутату Анатолію Собку за його добрі справи, небайдужість, увагу та прихильність до всіх мешканців Дубово! Вітаємо Вас зі святом, бажаємо міцного здоров’я, душевного спокою, благополуччя, миру та злагоди!

Автори: А. Герасимов, В. Яцков, Л. Мартинков

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт