Новини

Чаньків: «Моє село – частинка України»

Яскравим дійством стало святкування Дня села у Чанькові на Дунаєвеччині, яке відбулося у неділю, 5 серпня. Саме у цей день до рідного куточка з’їхались люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батьків. День села зібрав велику дружню українську родину.

На свято завітали гості – заступник міського голови Надія Слюсарчик, яка теплими словами привітала жителів села та подарувала сертифікат на придбання лавочок, також з привітаннями від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги виступив працівник Дунаєвецької громадської приймальні Володимир Тягур.

Староста села Наталія Миколаївна щиро привітала односельчан та побажала усім присутнім гарного святкування.

Неймовірний концерт подарували односельчанам учні школи, дитячий садочок та талановита молодь села. Після концертної програми діток радували атракціони і цукрова вата, усі бажаючі могли порівнятися силою на козацьких забавах та за перемогу отримати подарунки, а також посмакувати смачним борщем та завершити свій вечір на святковій дискотеці. А ще усі присутні мали змогу зробити фото на згадку у ромашковій фотозоні.

  

Низький уклін та дяка старості Наталії Гребенюк, працівникам культури, молоді за організоване дійство.

Джерело: http://dunrada.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт