Новини

Воронівці долучилися до програми "Питна вода"

Лист - подяка
депутату Хмельницької обласної ради
Лебединському Віктору Вікторовичу

Я, Воронівецький сільський голова, Снігур Микола Іванович та жителі села Воронівці Теофіпольського району зверталися до Вас, як обранця народу і людини слова і честі допомогти в вирішенні для нас дуже важливого питання будівництва зовнішніх мереж водопостачання с. Воронівці. При наших зустрічах ми відчували, що Ви не байдуже ставитесь до своїх виборців у вирішенні їх щоденних проблем. Від початку звернення до Вас пройшло не так вже багато часу, коли ми відчули Вашу допомогу у вирішенні для нас даного питання. Спочатку були приємні слова, що згідно соціально-економічного розвитку, в області прийнята Програма «Питна вода», далі, що Ви прикладете максимум зусиль, щоб наш населений пункт включили під фінансування даної Програми. І саме головне, коли вже було повідомлено нас, що кошти з обласного бюджету в сумі 1404751 грн.виділені для будівництва водопроводу в нашому селі. Кошти з обласного бюджету надійшли вчасно і з початком сприятливих весняних днів було розпочато будівництво нашої мрії.

Будівництво зовнішніх мереж водопостачання проводило Хмельницьке ПАТ «Будівельно-монтажне управління по газифікації», з яким було заключено договір, і головою наглядової ради якого є Овчарук А. О. - людина порядності, чесності, відповідальності, контролю за якістю виконання робіт і трудової дисципліни в трудовому колективі. Роботи розпочато вчасно, без порушень даного договору і виконані в повному обсязі, а саме:

  • побудовано артезіанську свердловину глибиною 80 м;
  • встановлено водонапірну вежу об'ємом 25 м3;
  • прокладено зовнішні мережі водогону протяжністю 3195 м;
  • підключено 52 домогосподарства до центральної мережі водопостачання;
  • проведено благоустрій мережі водопостачання;
  • упорядковано санітарну зону біля свердловини.

Весь обсяг робіт виконано згідно проектно-кошторисної документації.

  

Тож я, як сільський голова, від себе особисто і від жителів села Воронівці хочемо висловити Вам слова щирої подяки за ту велику роботу, яку Ви зробили для покращення добробуту та соціально-економічного розвитку нашої громади.

Бажаємо Вам і Вашим однопартійцям від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», однодумцям міцного здоров'я, щастя, достатку, успіхів у вирішенні особистих питань і питань своїх виборців! Нехай Ваша діяльність й надалі приносить тільки радість і задоволення! Чуйне та добре відношення до людей супроводжує всі Ваші починання! Хай доля дарує Вам нові успіхи і здобутки. Бажаємо Вам міцно триматися на політичному Олімпі, мати енергію і наснагу працювати на користь нашої держави, нашого краю!

23.06.2018 р.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт