Новини

Незабутній відпочинок учнів у Коблево

7 днів незабутнього відпочинку у Коблево, який подарували засновники організації «За конкретні справи» Галина Федорівна та Олександр Володимирович Гереги переможцям щорічного молодіжного проекту «Спартакіада Поділля 2018», добігли свого завершення...

Талановиті танцюристи з колективу «Екшн» з Теофіполя, баскетболісти та тенісисти з Хмельницького, мужні перетягувачі канату з Деражні використовували кожну мить такої теплої зустрічі з морем: відвідали аквапарк, де на них чекав маленький рай розваг, гойдалися на ласкавих хвилях, відвідували дискотеки, на березі моря відсвяткували Івана Купала, стрибаючи через багаття.

Здається, у цій тижневій мандрівці вмістилось все щасливе дитинство, а для цього потрібно не так багато – турбота та піклування, підтримка та віра у їхні сили. Все це діти отримали від знайомства з командою «За конкретні справи». І хоч прощання має свої нотки суму, школярі вдячні за особливе літо в Коблево, вони впевнені, що докладуть максимум зусиль аби знову зустрітись з морем.

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт