Новини

Бруківка для Городоцької початкової школи

Чи є щось світліше, краще, чистіше на Землі, ніж діти? Напевне, кожен, у кого є діти, хто працює з дітьми розуміє це. Але навіть люди, яким Бог не дав цього щастя, коли чують дитячий сміх, відчувають піднесення у душі.

Ми хочемо дати своїм дітям все найкраще. Хочемо, щоб вони були здоровими, веселими, а плакали тільки від радості. Хочемо, щоб у долях наших діток все склалося. Щоб життєві пазли зійшлися у цілісну та яскраву картинку.

Але, щоб у дорослому житті людина була успішною, потрібно подарувати їй щасливе дитинство. Ми, педагоги, намагаємось виховувати наших дітей справжніми людьми, особистостями, дати їм гарні знання. А для цього у школі та на шкільному подвір’ї  повинні бути комфортні умови.

Як добре, що є людина, яка все це розуміє, яка може вплинути на те, щоб діти були щасливими. Це наш земляк, народний депутат України Олександр Володимирович Герега. Адже за його  сприянням проходить осучаснення подвір’я нашої школи. У даний час вже проходить вкладання бруківки. І першого вересня діти, батьки та вчителі з радістю ступлять вже на оновлене подвір’я. 

Олександр Володимирович – це людина справи. Нам легше працювати, бо ми знаємо, що він завжди нас зрозуміє, підтримає, допоможе. Це справжня особистість, яка працює для людей, яка відчуває серцем їх проблеми, потреби та душевні поривання.

Шановний Олександре Володимировичу, Вам вдячний педагогічний, учнівський, батьківський колективи нашої школи. За Ваше добре серце, за розуміння, клопітку працю на благо свого рідного міста.

Хай Бог дає Вам силу та наснагу,

Здоров’я, успіх у житті!

У справах – трудову відвагу

І добру долю в майбутті!

Автор: педагогічний колектив початкової школи

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт