Новини

«Свято двору»: приклад згуртованості заради спільної мети

Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків «Молодіжне» та «Молодіжне-2», що знаходяться за адресою: вул. Гастелло №15, №15/1 у м. Хмельницький до Міжнародного дня захисту дітей провели «Свято двору», на яке був запрошений депутат Хмельницької міської ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Собко Анатолій Іванович.

Анатолій Іванович є постійним, надійним другом, помічником і меценатом ОСББ. Депутат завітав з приємними і цікавими сюрпризами для дітей, та корисними для ОСББ пропозиціями. У своєму окрузі Анатолій Іванович завжди бажаній гість та шанована людина, якого з радістю запрошують на урочистості та свята.

«Свято двору» організували жителі двох будинків на вулиці Гастелло мікрорайону «Дубове». Загалом у багатоповерхівках 144 квартири, у яких нині проживають до двохсот людей. Багато молоді і дітей. Як розповіла голова ОСББ «Молодіжне-2» Олена Микитюк, від самого початку будівництво за їхньою адресою було проблемним. Свої квартири люди гуртом відстоювали на мітингах. Тепер їх об’єднало свято.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт