Новини

На Хмельниччині розпочалася «Спартакіада Поділля 2018»

Команда «За конкретні справи» вітає з Міжнародним днем захисту дітей! Саме сьогодні з нагоди такого свята на Хмельниччині відбуваються фінальні змагання з багатьох видів спорту в рамках "Спартакіади Поділля 2018", яка тривала впродовж травня цього року. Отож, сьогодні Хмельниччина дізнається своїх переможців!

Урочиста церемонія відкриття.

Спартакіада «Поділля 2018» м. Городок. Змагання з волейболу.

  

1 червня у м. Дунаївці на Хмельниччині на стадіоні «Колос» відбулося відкриття обласного спортивного свята «Спартакіада Поділля 2018», організованого Хмельницькою обласною громадською організацією «За конкретні справи» при підтримці народного депутата України Олександра Володимировича Гереги.

Вже 5 рік поспіль Спартакіада проводиться з метою виявлення у дітей шкільного віку спортивних здібностей, допомогти їм розвиватися у вибраному ними спортивному напрямку, залучити їх до здорового способу життя та показати, що спортивний розвиток є невід’ємною складовою для того, щоб стати успішною і незалежною особистістю.

  

На свято приїхало 19 футбольних та 9 баскетбольних дитячих команд з усієї області. Привітали дітей та учасників спортивного свята народний депутат України Герега Олександр Володимирович, депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ткаченко Уляна Юріївна, голова Дунаєвецької районної ради Михальська Ольга Василівна та Дунаєвецький міський голова Заяць Веліна Владиславівна.  

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт