Новини

Наближається головне спортивне свято області

Вже п’ятий рік поспіль за підтримки народного депутата України Олександра Гереги на Хмельниччині представники громадської організації «За конкретні справи» проводять «Спартакіаду Поділля», присвячену Міжнародному Дню захисту дітей.

Традиційно, 1 червня юні спортсмени зберуться у м. Городок, м. Дунаївці, смт Чемерівці та в м. Ярмолинці аби позмагатися за звання кращих.

«Цього дійства наша команда насправді чекає цілий рік. Адже це не лише популяризація здорового способу життя, а й справжнє свято для дітей. Представники з усіх районів області на м. Нетішин намагаються продемонструвати свої здібності у грі в футбол, баскетбол, волейбол, проявляють свої вміння у спортивних танцях, легкій атлетиці, іграх патріотів, докладають максимум зусиль аби виграти у перетягуванні канату, та стати кращими туристами області. Цього року ми ввели в програму і настільний теніс, який не менш популярний сьогодні серед молоді», – прокоментувала керівник проекту «Спартакіада Поділля 2018», депутат Хмельницької обласної ради Уляна Юріївна Ткаченко.

Діти постійно тренуються та розвивають свої здібності, тож з кожним днем конкуренція зростає, а запалу у дитячих очах все більше. Адже, окрім гарно проведеного часу у великій та дружній компанії, у кожного є можливість отримати чудові подарунки, які стануть неймовірним доповненням до літніх канікул.

«Дитинство – це найкраща пора в житті кожної людини. І чим яскравіше воно проходить – тим більше бажання розвиватися, як особистість, в майбутньому, а відтак розвивати країну, будувати її та дбати про наступні покоління. Наш лідер – народний депутат України Олександр Герега найбільше уваги приділяє саме юним українцям, подолянам. Започаткувавши «Спартакіаду Поділля», було вирішено, що яскраві спогади та активний відпочинок не лише збадьорять молодь, а й відіграють важливу роль у житті кожного. Тому традиційно переможці та призери заходів, що проходять за підтримки Олександра Володимировича, отримують в подарунок відпочинок в Карпатах, на березі Чорного моря, подорожі у мальовничі куточки нашої держави. Важко передати словами ті емоції, коли спостерігаєш за безмежною радістю малечі, а саме їхні посмішки – найкраща винагорода за старання», – підсумувала Уляна Ткаченко.

Цьогоріч «Спартакіада-Поділля 2018» запам’ятається учасникам і святковим концертом, родзинкою якого стане приїзд українського співака Івана NAVI. Нагородження переможців спортивного проекту розпочнеться 1 червня о 17:00 у спортивному комплексі «Епіцентр», що у м. Городок.

Нагадаємо, що минулого року незабутню подорож до перлини Карпат – Буковелю отримали команди футболістів з Ізяславського району, легкоатлетів із Старокостянтинова, перетягувачів канату з Ярмолинець, баскетболістів з Кам’янця-Подільського, волейболістів з Деражнянського району, туристи з Полонного і Чемеровець, танцювальний колектив із Хмельницького.

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт