Новини

Хвилююча та незабутня подія для випускників Городка

Останній дзвоник завжди був і є особливим днем для українців. Це справжнє свято весни і юності, що об’єднує усіх. Тисячі дітей завершують черговий етап свого шкільного життя, щоб з вересня з новими силами приступити до продовження навчання чи розпочати доросле трудове життя. Тисячі батьків і родичів відчувають гордість за своїх дітей та сповнюються надіями на їх успішне майбутнє.

Сьогодні, 25 травня на урочистій лінійці всеукраїнське шкільне свято зібрало випускників, школярів, вчителів та батьків Городоцької ЗОШ №4 та Городоцької гімназії на Хмельниччині. Всі вони зібралися, аби привітати вже колишніх 11-класників із закінченням школи та відправити їх у доросле самостійне життя.

 
Представники політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги привітали дітей та вчителів зі святом.
 
 
 
У цей святковий день звучали напутні слова випускникам, вітання всім педагогічним працівникам та батькам із хвилюючим і радісним святом останнього дзвінка. Випускникам висловили побажання успішно скласти ЗНО, здійснення своїх особистих планів та задумів, бути справжніми громадянами своєї держави, гордо нести ім’я українця!
 
 
Автор фото: А. Савченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт