Новини

Урочиста хода за сімейні цінності відбулась у Хмельницькому

Найголовніше, що є у житті кожної людини – це її сім’я: батьки, дідусі та бабусі, діти, онуки. Сповідувати сімейні цінності – важливо. До масштабного святкування Міжнародного дня сім’ї приєдналися і хмельничани.

Вони вишикувались у колонну та пройшли від костелу, що на проспекті Миру, до майданчику біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка. Матусі з колясками та дітками, що міцно трималися за руки найрідніших, священики різних конфесій, мешканці міста та високопосадовці – повні оптимізму та посмішок, запрошували перехожих приєднатися. Тема розмов була лише одна – сім’ю ніколи ніщо не замінить.

Декілька тисяч хмельничан та гостей міста зібралися біля сцени, де разом прочитали молитву «Отче наш».

«Так влаштований світ, що кожен з нас у важку хвилину може покластися лише на найрідніших людей. І ми маємо про це пам’ятати, нагадувати оточуючим та з такими цінностями виховувати наших дітей. Маючи міцні сім’ї, ми матимемо і міцну державу», – розпочав свій виступ митрополит Антоній. 

В урочистій ході взяв участь і новопризначений голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Миколайович Лозовий.

  

«Дорога родина Хмельниччини, вітаю вас з таким чудовим святом. В першу чергу хочу передати вітання від Президента України Петра Олексійовича Порошенка, і побажати кожній родині, щоб вона була міцною, заможною, щоб народжувались діти і були здоровими та щасливими. Кожній родині, яка сьогодні чекає своїх рідних зі сходу, які зі зброєю в руках боронять нашу країну від агресора – щоб вони повернулись додому живими та неушкодженими. Слава Україні! Слава Хмельниччині!», – звернувся до присутніх Вадим Миколайович.

Окрім цього він поділився власним секретом сімейного щастя:

«Головний секрет міцності моєї сім’ї – це наші з дружиною діти. Я безмежно вдячний їй за те, що маю таких двох прекрасних донечок і намагаюсь постійно нагадувати їй про це. Отож всім сім’ям бажаю міцності, а тим, хто ще не створив свою сім’ю – шукайте свої половинки та цінуйте, адже в цьому і полягає головний сенс нашого життя».

Також участь у заході взяв народний депутат України Андрій Шинькович, депутати Хмельницької обласної та міської рад від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» – Віталій Олуйко, Віталій Бандирський та Іван Франко.

 

Автор: Юлія Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт