Новини

Вадим Лозовий очолив Хмельницьку ОДА

Офіційно нового керівника Хмельницької області представив Президент України Петро Порошенко 19 травня у сесійній залі Будинку рад. Вадим Миколайович Лозовий за майже три роки своєї депутатської роботи добре зарекомендував себе в Хмельницькій обласній раді та на своєму виборчому окрузі, також він очолює комісію з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, енергетики, транспорту та зв’язку, обраний головою депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Президент України Петро Порошенко під час свого виступу наголосив про важливість підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу, а також про підняття середньої заробітної плати в області:

«Моя мотивація у виборі Вадима Лозового на цю посаду була в тому, що це людина, яка представляє реальну економіку. І це є перше завдання, яке я ставлю як Президент – принципове зростання економіки, залучення інвестицій, підвищення зарплат – робити все для того, щоб на Хмельниччині забезпечити інвестиційне підвищення – це те, чого чекають від нас люди, при цьому потрібно приділяти особливу увагу малому та середньому бізнесу, фермерським господарствам, підтримувати людей з села».

Відзначив Президент і роботу народних депутатів України від Хмельниччини. В залі були присутні Олександр Герега, Андрій Шинькович, Роман Мацола та Сергій Мельник.

«Хмельниччину представляють найкращі народні депутати, тому і в них я прошу підтримки для новопризначеного голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Ви робите дуже важливу справу у Верховній Раді України – і я це дуже ціную. Адже одна справа говорити, а зовсім інша – робити. І Ваші кроки, які орієнтовані на результат – надзвичайно важливі», – наголосив Президент України.

Новопризначений голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий у відповідь сказав:

«Шановний пане Президенте, в першу чергу, дякую за надану мені довіру. Я чітко розумію відповідальність, яка сьогодні на мене покладена. Впевнений, що разом з депутатським корпусом обласної ради, Вашою командою, тими людьми, яким не байдужа доля Хмельниччини – ми будемо досягати найвищих показників і Хмельницька область, сподіваюсь, буде однією з найкращих. Перед нами стоїть багато проблем, але якщо ми створимо єдину потужну команду і будемо разом з Вами працювати на єдиний результат – то успіху ми досягнемо.  Двері у мій кабінет – зажди відкриті для тих, хто справді хоче змін на краще в Хмельницькій області».

Привітали з призначенням Вадима Лозового і однодумці з політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ». Як зазначають – це дуже відповідальний крок для всіх, а тому темп не збавлятимуть, й надалі налаштовані консолідовано працювати з депутатським корпусом, головою адміністрації, та всіма тими, хто буде сприяти реальним діям задля позитивних змін в житті області.

  

Автор: Юлія Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт