Новини

На Чемеровеччині і Городоччині привітали комунальників

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення працівники ЖКГ Чемеровеччини і Городоччини святкували своє професійне свято.

Від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги працівникам ЖКГ Чемеровецького району були передані теплі слова привітань і вдячності за їх самовіддану та нелегку працю:

«Ви обрали нелегку, але дуже важливу роботу – забезпечення комфортних умов для проживання людей. Сьогодні комунальні блага стали звичною справою, що ніхто і не замислюється скільки потрібно докласти сил для їх стабільного функціонування. Ваш високий професіоналізм та відповідальне ставлення до справи та оперативність – запорука успішного розвитку Чемеровеччини. Бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя та затишку Вашим оселям, нехай Вас оминають життєві негаразди!»

17 березня голова Городоцької районної організації політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Якубовський привітав зі святом працівників комунального підприємства «Городоккомунсервіс», подякував за сумлінну працю, побажав їм міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя, професійних успіхів і нових трудових здобутків, миру й злагоди в сім’ях, здійснення всіх життєвих планів і сподівань!

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт